NYHETER

230331 Loppan klarade doftprov eukalyptus
221202
Kvistagrans Farbror Melker är HD röntgad med resultat A-B.
Grattis!!!! Nu hoppas vi att flera i Astridkullen röntgar.

221018
Idag föddes 8 valpar efter Leija och Soluddens Triple Sec
5 hanar och 3 tikar varav hela 5 med tantecken.

211011
Loppan (Kvistagrans Prussiluskan) och Kvistagrans Lotta på Bråkmakargatan röntgade Höfterna.
Resultatet kom 221014 med alldra bästa utfall A-A för bägge systrarna. Nu är 8 av Leijas valpar röntgade hittills.
Resultat: 5 A-A höfter 2 A-B och en B-B vilket betyder att alal är utan anmärkning. Dessutom är 3 röntgade på armbågarna med resultat 0.
Känns bra.

221009
Idag har 7 av Leijas avkommor gjort BPH påSkutskärs BK. Alla skottfasta. Jag hade tolkat både Ylle och Loppan för vad dom var dock överaskade Ylle med att inte vara särskilt rädd för varken Pappfiguren eller skrammlet.
Dock är hon ju socialt belastad vad gäller att gilla okända människor p.g.a. pandemin och mattes slarv med att socialträna henne som liten. Skäms på sig matte. Loppan kunde däremot bli lite arg på den närmande personen.
Kom inte hit sa hon högt och ljudligt. Lilla knasfian med dålig impulskontroll.

221006
Ja här var det tomt på nyheter.Det får vi göra ngt åt såklart. Som ni säkert sett på annan plats på hemsidan så väntar vi smått om ca 14 dagar.
Jättespännande ska det bli. För övrigt kan vi väl meddela och gratulera syskonen Kvistagrans Ynk von Jämmerlund och hans syster Kvistagrans Knyttet till titeln NW 1.
Dom är så duktiga här ska vi försöka ta tag i det under nästa år. Leija har ju tävlat TEM Utomhus med resultat 75 poäng. Hon missade doften under stenen mitt på gruset.
Men roligt var det att få komma ut och tävla officiellt. Ylle har ju varit anmäld till doftprov 3 ggr i år skadad 2 ggr och mamma parades den 3:dje gången så då fanns det annat som var viktigare.
Men vi ska försöka komma igen under nästa år. För övrigt tränar vi på mest på att springa i skogen och besöka alla stenar. Åtminstone. Loppan.