Dagbok Disneykullen.

 
 
 1 oktober Idag har maten fått stanna kvar i magen gudskelov. Men jag har fått mat 4 ggr idag ja inte riktigt än för jag har ett mål tillgodo. Men det verkar fungera bättre i alal fall. Så här ser i alla fall magen ut efter 37 dygns dräktighet. Jag tror det är några därinne faktiskt / Leija.
30 september. Nu är det knappt 3 veckor kvar till Dag V = valpning. Ja eller man vet ju aldrig dom kan ju komma både tidigare och senare. I alla fall så klagade jag igår att det serveras alldeles för lite mat. IGEN!!! Men hon lyssnade så jag fick mera mat. Det var visst inte så bra för den kom upp med vändande post i hundsängen. Och vi som inte har ngn tvättmaskin än.
 
28 september Nu går maten ner på högkant och vi har fördelat den på 3 ggr per dag. Om Leija fick bestämma skulle det nog vara dubbelt så många ggr per dag. Lunchpromenaden består av springa, äta blåbär, kolla vad matte har i fickorna och finns det ngt där så tigger hon oavbrutet. Magen mäter bakom revbenen 69-70 cm. Nu börjar hon bli lite irriterad på Happy på promenaderna då hon (happy) ska hålla på och fjäska titt som tätt. Det är Leija inte helt bekväm med.
 
19 september Idag mätte magen 63 cm bakom revbenen. Undrar vad som finns därinne? Vi längtar oerhört. Hon har börjat vakta sina barn (åtminstone den yngsta odågan) mot Happy om det blir lite stökigt.
 
15 september I dag har jag bevisat för matte att det finns ngt därinne. Hon serverar riktigt god mat men idag orkade jag inte alltihop. ( och så mkt var det inte)
  4 september Jag tycker att i detta hus serveras det alldeles för lite mat vilket gör att jag bröt mig in i matbunken och åt. Tyvärr har matten himla bra hörsel men hon har ökat liiiiiite i ransonerna. / Leija.
 
19 augusti Vi fixade ytterligare en parning, dock lite annorlunda. Matte hade kört på en metalkant med bilen och däcket tyckte inte om det av ngn outgrundlig anledning. Så 1 km efter Forsmark så stannade matte bilen och upptäckte att däcket var soppslut. Och som ni vet så innehåller nyare bilar inget reservdäck. ( matte hade i alla fall inte kunnat byta så det var lika bra) Så hon ringde till vår husse som hade laddat ur mobilen och då fick hon ringa till sin förredetta man och be honom leta reda på sonen = husse. Sen ringde hon Åsa som äger Zeke och be henne komma och hämta upp oss. Och snäll som hon är så gjorde hon det. Och vi åkte mot klubben till hagen då vi hade märkt att Leija tyckte vi skulle vara långt ifrån dom och helst inte hitta. Så så fick det bli. Men ni får inte se några bilder på det. Dock en på när Leija talar om för Zeke att Så Här Gör man. Det visste han ju förståss. Så ytterligare en parning fick dom till.

 
18 augusti parat.
 
5 augusti började Leija löpa.